torsdag 26 maj 2011

KDDI haptiska smartphone prototyp lovar upp till sju lager av beröring, bara visar upp två

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/kddi-haptic-smartphone-prototype-promises-up-to-seven-layers-of/:
Ah, en annan kanske ångande, men ändå spännande Förutom en lång rad av haptiska patent och prototyper . Dagens erbjudande: ett KDDI smartphone mockup (utnyttja Kyocera display-teknik) lovar att göra sensation genom flera lager av tillämpad pekskärm tryck. Föreställ deprimerande en kamera slutaren på en pekskärm, och du har idén. KDDI hade bara en skärm idrottsliga två haptiska lager på hand när de demoed prototypen på Wireless Japan den här veckan, men Kyocera uppgift berättade Akihabara News att tekniken kan upp till sju lager av kittlande känsla. Neat. Kanske kan vi få ett par äkta haptisk pekskärmar på marknaden och göra sig av med alla de vibrationella fakery vi har sett.

KDDI haptiska smartphone prototyp lovar upp till sju lager av beröring, bara visar upp två ursprungligen visades på Engadget tor, 26 maj 2011 07:44:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Akihabara News | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar