torsdag 26 maj 2011

Skype går ner globalt, utredning pågår

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/26/skype-goes-down-globally-investigation-underway/:
Det finns en ganska utbredd avbrott hos Skype på gång just denna minut, att döma av explosionen av tweets om det. Det är inte universella, som vi har kunnat logga in och använda Internet Communicator för både text-och videochatt, men något är definitivt gått fel. Hittills har vi märkt våra OS X-maskiner är tickande bra överens, men våra Windows-datorer inte är det. Viktigt var vi tvungna att uppgradera en av våra Windows-datorer att "bryta" Skype, vilket tyder på att det kunde vara ett fel i den senaste versionen, men sedan igen, kunde det ha varit helt enkelt bara ett fall av fruktansvärd timing. Den iPhone och Android apps ser vara opåverkat men skype.com är nere och ute. Skype är på fallet just nu och kommer att få mer information om oss "snart".

[Tack, Manthan ]

Skype går ner globalt, utredning pågår publicerades ursprungligen på Engadget tor, 26 maj 2011 08:11:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa @ Skype (Twitter) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar