onsdag 1 juni 2011

Acer Iconia M500 kör MeeGo på ett Atom-processor, som kommer i slutet av detta år

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/01/acer-unveils-meego-tablet-running-on-intel-atom-cpu/:
Acers David Lee kapade bara Intels netbooks och tablets Computex keynote att presentera en helt ny 10-tums tablet: den Iconia M500. Det är den första i företagets nya M-serie och driver MeeGo ovanpå ett Atom (Moorestown) processor. Dess utseende och mått är slående lika till bolagets Android tablet, det A500 , och att denna likhet sträcker sig till upplösningen på skärmen samt: 1280 x 800. Den MeeGo gränssnittet är en anpassad Acer hud som erbjuder vad som beskrevs som en "snackable UI." Poängen tycks vara att erbjuda omedelbar tillgång till de saker du bryr dig om, och kort demo vi såg innehöll en rad levande widgets organiseras kring en "Acer cirkel." Mr Lee, företagets biträdande VP för IT Business Group, berättar denna 10-tummare som kommer till (inte av, tyvärr) i slutet av detta år.

Uppdatering: Ett galleri med några snabba och smutsiga händer-på skott har lagts nedan och du får video av M500 efter rasten.

Fortsätt läsa Acer Iconia M500 kör MeeGo på ett Atom-processor, som kommer i slutet av detta år

Acer Iconia M500 kör MeeGo på ett Atom-processor, som kommer i slutet av detta år som ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 1 juni 2011 04:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar