onsdag 1 juni 2011

Roku ger casual gaming sin internet-TV-plattform som börjar med Angry Fåglar i sommar

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/01/roku-brings-casual-gaming-to-its-internet-tv-platform-starting/:
Roku's sortiment av lådor har kommit en lång väg från att användas endast för att strömma Netflix, och nu har företaget aviserat en plan för att ta sin talang till casual gaming. Naturligtvis, den första app ur porten i sommar kommer att vara mycket populära och alltmer utbredda Angry Fåglar . Det finns inte mycket information tillgänglig ännu och medan vi får höra spelupplevelsen kommer att finnas tillgänglig på en ny spelare att lansera denna sommar, oavsett om de befintliga Roku hårdvara kommer att få någon spelsekvenser återstår att se. Roku vd Anthony Wood är mycket entusiastiska över bolagets spel utsikter säger "Precis när vi var de första som gör det möjligt Netflix att streama direkt till tv, vi avser att vara en katalysator för att förändra hur människor spelar casual games-börjar med Angry Fåglar- på den största skärmen i hemmet ". Även om vi inte skulle satsa mot uppstickaren media streamer maker, kan det vara lite tuffare att konkurrera med Xbox 360, PS3 och vad Nintendo har i rockärmen på sitt eget revir.

Fortsätt läsa Roku ger casual gaming sin internet-TV-plattform som börjar med Angry Fåglar i sommar

Roku ger casual gaming sin internet-TV-plattform som börjar med Angry Fåglar i sommar ursprungligen visades på Engadget , ons, 1 juni 2011 01:27:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar