onsdag 1 juni 2011

ASUS Mars II och Matrix GTX580 ögon Platinum-on

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/01/asus-mars-ii-and-matrix-gtx580-platinum-eyes-on/:
Om du trodde att den ursprungliga Mars grafikkort från ASUS var lite löjligt, var beredd på att se vad en massa löjliga ser ut. Bolagets Mars II som var nyligen retade tillsammans med en fräsch ny Matrix GTX580 Platinum-kortet, pressar två GeForce GTX 580 marker på samma kort och overclocks dem för bra åtgärd. För att uppnå så stora bedrifter, kräver kortet inte mindre än tre 8-polig extra elkontakter och tar upp loppet av tre (2,6, för att vara exakt) PCI-platser med sina ginormous dubbla fläkt kylare. Heatpipes används också för att hålla det rasande bränder inom i schack, och - för situationer där allt annat misslyckas - ASUS har installerat en speciell röd knapp som skickar in fläkten i full hastighet när deprimerad. ASUS har ännu inte slutfört hur långt över standard motor klockfrekvenser Mars II kommer att nå, men det har lite tid att räkna ut eftersom detta ytterst begränsade upplagan kort kommer någon gång i juli. Köpare i USA, Europa och Asien-Stillahavsområdet måste vara snabb på deras kreditkort utlösa, eftersom bara 1000 Mars IIs någonsin kommer att produceras. Åh, och om du undrar hur mycket makt en dual-GTX 580 grafikkort kan konsumera, är svaret 600W. Helt av sig själv.

Också göra sin debut på Computex denna vecka är ASUS senaste erbjudande för just överklockningen-mad PC spelare: Matrix GTX580 Platinum. Ärligt talat känns det karga i förhållande till dess Martian syskon, kommer med bara en GTX 580 grafikkort processor, om än en överklockad en, och kravet på endast två 8-pin kontakter för extra effekt. ASUS har kastat in ett par fysisk "plus" och "minus" -knapparna, som tillåter spänning förändringar i farten, lagt samma fläkt åsidosätta nyckel som på Mars II, och inkluderade en felsäkert läge omkopplare på baksidan för det fall att du ryckas med din tweaking. Mosa att sista knappen återställer alla klockfrekvenser, spänningar och andra inställningar till sina standardvärden, som förhoppningsvis ska låta dig starta ba

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar