onsdag 1 juni 2011

Lodsys träffar devs med stämning, $ 1,000 erbjuda och 1.000 ord vältaliga prosa

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/31/lodsys-hits-devs-with-lawsuit-1-000-offer-and-1-000-words-of/:
Är du trött på att höra från Lodsys ? Vi vet devs är, men de ganska frispråkig patent troll är i farten igen, slog i bloggen för att försvara sitt goda namn. Dold bland dagens inlägg är ett meddelande om att företaget tar nästa steg med sina anklagelser, lämna in en stämningsansökan mot några av utvecklarna den tidigare målinriktat och få denna, skylla Apple. Det förklarar: "Lodsys valde att flytta sina tvister timing till ett tidigare datum än ursprungligen planerat, som svar på Apples hot, för att bevara dess rättsliga alternativ." Vi är inte säker på vilken utvecklarna är föremål för denna kostym, särskilt, men företaget har lovat en $ 1,000 utbetalning till varje dev, "om det visar sig att omfattningen av Apples befintliga licensrättigheter gäller för fullt licens dig avseende vår ansökan om din applikation på Apple IOS. " Devs kan frestas att spendera som lovade gåva på en välförtjänt semester (eller en WWDC konferens pass ), men med lager av LLCs skydda mannen bakom gardinen på Lodsys, skulle vi inte bli förvånade det företaget försvann innan någon ser en procent (eller 99) för betalning. Tyvärr verkar det som om sagan fortsätter, så om du har fått nog av patentet troll, gärna njuta av resten av vårt innehåll, Lodsys gratis .

[Tack, Andrew]

Lodsys träffar devs med stämning, $ 1,000 erbjuda och 1000 ord av vältaliga prosa som ursprungligen visades på Engadget på Tis, 31 Maj 2011 18:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Lodsys | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar