onsdag 1 juni 2011

SlingPlayer för Google TV retad på video, öppnas betaprogram upp snart

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/31/slingplayer-for-google-tv-teased-on-video-beta-program-opens-up/:

Vi fick en antydan till Sling önskan att låta användare fånga deras videoströmmar direkt på TV utan en låda under CES 2010, och nu finns det video på företaget visa upp sin SlingPlayer för anslutna enheter app på Google TV. Vi fångade aa förhandsvisning på CES tidigare i år , men intresserad Slingbox ägare (SOLO och PRO-HD boxar bara, precis som de mobila apps ) kan registrera sig för den kommande beta på länken nedan. Den mest intressanta utvecklingen är dock att det verkar vara en web app och troligen körs på Flash. Det innebär Sling inte behöver vänta på Android Market för att öppna upp på Google TV att rulla ut det här, och det kan ge utrymme för enkel portning till andra inbyggda TV-plattformar med en webbläsare som stödjer Flash som Samsung's Smart Hub . Inte heller förlorade i det ögonblick är möjligheten för Google TV att visa lite potential, eftersom den desperat behov av en förteckning över de saker man faktiskt kan göra bra att samla mer uppmärksamhet än listan över saker det är blockerad från att göra .

SlingPlayer för Google TV retad på video, program öppnas beta upp snart publicerades ursprungligen på Engadget på Tis, 31 Maj 2011 18:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa SlingPlayer för Google TV beta , YouTube | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar