onsdag 1 juni 2011

Nintendo droppar DS Lite till $ 100, gör det lättare att (Mario) part

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/01/nintendo-drops-ds-lite-to-100-makes-it-easier-to-mario-party/:
Hack i häl på en Wii prisfall från ungefär två veckor sedan, Nintendo har meddelat att det blir en sänkning av DS Lite s pris till 100 dollar (från ca $ 130) med början den 5 juni. Den stora N gjort gällande att dess sköt över 48.900 tusen DS handdatorer till kunder i USA, och tillade att många av Mario DS-titlar har också sålt bra till miljontals människor. För att belysa resultaten, sex av de bäst säljande tema Mario-spel till DS kommer att få en röd makeover på deras förpackning - se ovan till höger - för enkel pickin's på din favorit butik (ingen rabatt tydligen). Det kanske inte har 3D, men nedgången i pris, la med mindre ansträngda ögon , och en lång batteri bör räcka för att göra 3DS lite avundsjuk.

Fortsätt läsa Nintendo droppar DS Lite till $ 100, gör det lättare att (Mario) part

Nintendo droppar DS Lite till $ 100, gör det lättare att (Mario) part som ursprungligen visades på Engadget , ons, 1 juni, 2011 07:40:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar