onsdag 1 juni 2011

Robotar mästare delikata konsten att jonglera, prep för clown college (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/01/robots-master-delicate-art-of-juggling-prep-for-clown-college/:

Jonglering Bot

Inte vara sämre med sina flygande kusiner , mindre rörliga robotar är några tar sig an utmaningen att jonglera. Efter pausen du hittar ett par VIDS, varav en med en skapelse från den tjeckiska Technical Institute i Prag som kan starta fem bollar mellan dess två "händer" med medhjälpare till en snabb spårning kamera. De andra klippet stjärnorna i "Blind Juggler", en något mer imponerande maskin som inte har någon givare eller kameror. Istället förlitar man sig på mekanisk återkoppling och några fancy matematik för att kontrollera förloppet av bollen och hålla den i luften. The Blind Juggler debuterade redan 2009, men skaparna Philipp Reist och Raffaello D'Andrea infört en intressant rynka för version 2.0 genom att vrida det hela till en pendel som går bollen till sig själv. Det är uppenbart att nästa steg ansiktsmålning och rött, skum näsa - att tillgodose våra mest sängvätning av mardrömmar till liv.

Fortsätt läsa Robotar mästare delikata konsten att jonglera, prep för clown college (video)

Robotar mästare delikata konsten att jonglera, prep för clown college (video) publicerades ursprungligen på Engadget , ons, 1 juni 2011 01:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink IEEE Spectrum | källa Blind Juggler , tjeckiska Technical Institute i Prag | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar