onsdag 1 juni 2011

Hulu, Miramax Affären innebär Netflix, Hulu Plus både lägga till Pulp Fiction och mer börjar idag

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/01/hulu-miramax-deal-means-netflix-hulu-plus-both-add-pulp-fictio/:
Enligt ett blogginlägg och pressmeddelande (efter paus) Hulu är att föra Miramax Films att dess fria och betalade Hulu Plus -tjänster. Detta är också samma dag Miramax affären sparkar in för Netflix , så båda bara la anmärkningsvärda filmer inklusive Clerks, Swingers, Basquiat, The Crow och Reservoir Dogs. Miramax filmer på Hulu Plus presenteras Ad-fri och i HD, precis som på Netflix Watch omedelbart, och båda verkar ha samma utbud som finns, även om en negativ bieffekt av paritet är att varken har frivilligt stängt textning på streaming för någon av dem. Den enda skillnaden hittills? Snart kommer Hulu erbjuda en rotation på 15 Miramax filmer per månad genom Hulu.com för ad-stödda visning. Medan vi säkert några kommer att vänta på Miramax att arbeta igenom sina Blu-ray release orderstocken (CEO Mike Lang är på det , även om vi fortfarande inte har ett datum för Pulp Fiction ) det är bra att plötsligt se en katalog som hade inlåst på grund av studions i väntan på försäljning plötsligt blivit tillgängliga genom så många försäljningsställen.

Fortsätt läsa Hulu, Affären innebär Miramax Netflix, Hulu Plus både lägga till Pulp Fiction och mer börjar idag

Hulu, Miramax Affären innebär Netflix, Hulu Plus både lägga till Pulp Fiction och mer från och med idag ursprungligen visades på Engadget , ons, 1 juni 2011 00:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Hulu Blogg , Miramax Blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar