onsdag 1 juni 2011

Danger ikoniska Hiptop bleknar / Sidekick är här för att stanna

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/31/dangers-iconic-hiptop-fades-away-the-sidekick-is-here-to-stay/:
Vid millennieskiftet bildade tre män Danger Incorporated, som fortsatte med att skapa en smartphone perfekt positionerat för sin tid. Dessa män så småningom avslutas på Google ... efter en av dem grundades Android . Men vad blev av T-Mobile Sidekick, de eleganta svängbara telefon? Efter en lysande liv fyllt av berömmelse , förmögenhet och misslyckande , Hiptop mötte sitt slut idag. Idag, Microsoft och T-Mobile kommer att stänga av Danger servrarna för gott , vilket befintliga telefoner utan push e-mail och molntjänster som en gång gjorde dem oumbärliga för tonåringar, tweens och affärsmän som använde dem dag ut och dag in - att lämna Android- Sidekick 4G att underblåsa den återstående glöden av varumärket. Följ med oss efter pausen för en kort video firandet av Danger s popkulturen fenomen, och huvud på över till Geekwire för en kort historik över den ikoniska enheten. Nu, om ni ursäktar oss, vi har lite vatten i våra ögon.

Fortsätt läsa Danger ikoniska Hiptop bleknar / Sidekick är här för att stanna

Danger ikoniska Hiptop bleknar / Sidekick är här för att stanna ursprungligen visades på Engadget tor, 31 maj 2011 17:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar