onsdag 1 juni 2011

Nokias nätbutiker gå offline i Frankrike och Spanien

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/31/nokias-online-stores-go-offline-in-france-and-spain/:

Nokias "runt breakeven" outlook tillkännagav tidigare i dag är nedslående i bästa fall, och nu ser det ut som bolaget har börjat slutare nätbutiker på grund av ökande konkurrens från återförsäljare, som erbjuder lägre priser på samma hårdvara. Hittills har nätbutiker i Frankrike och Spanien har ersatts med en nedläggning varsel, så att kunderna i dessa länder kommer att behöva vända sig till utomstående leverantörer för att få sin smartphone fix. Europeisk online-butiker i Tyskland, Irland, Italien, Ryssland, Schweiz, och Storbritannien förbli öppen för företag men låg online försäljningssiffror (och den oundvikliga döden av Symbian ) menar vi får se fler länder som omfattas inte inom den närmaste framtiden. "Priserna är för subventioneras av trafikföretagen och försäljningen var låg, så de kommer att fortsätta ge stöd", en representant från Nokia Spanien berättade idag, så som väntat, påverkar avstängningen bara försäljning operationer - givetvis kommer du fortfarande vara kunna vända sig till den lokala Nokia-webbplats för support.

[Tack, reppu]

Nokias nätbutiker gå offline i Frankrike och Spanien ursprungligen visades på Engadget tor, 31 maj 2011 17:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Nokia Spanien | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar