torsdag 9 juni 2011

Apple icloud ger tidigare köpt apps tillbaka från de döda

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/09/apple-icloud-brings-previously-purchased-apps-back-from-the-dead/:
Beklaga den tid du återställt din iPhone och förlorade det älskade VLC app för det är inte längre tillgänglig på App Store? Muntra upp, det finns en icloud för det. Tjänsten ger dig möjlighet att åter ladda ner någon app du tidigare köpt på någon av dina IOS-enheter - inklusive dödade apps. Vi bestämde oss för att ge det en virvel, provning vår lycka med en iPhone 3GS nynna med på IOS 4.3.3. När du surfar på Inköp delen av App Store, såg vi Tris, en app som inte har funnits i nästan tre år. Visst nog, tryckte vi icloud ikonen och inom några sekunder, var ol 'Tetris klon tillbaka i aktion. Så om du var en av de fyra personer som hämtade jag är rik innan det blev dödad, kommer du vara säker på att njuta av att 1.000 $ investering i många år framöver.

Zach Honig bidragit till denna rapport.

Apple ger icloud tidigare köpt apps tillbaka från de döda som ursprungligen visades på Engadget tis, 9 jun 2011 13:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CDFX Apps | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar