torsdag 9 juni 2011

Motorolas 4,3-tums Photon 4G ger Tegra 2, cykelställ magi till Sprint (video hands-on)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/09/motorolas-4-3-inch-photon-4g-brings-tegra-2-kickstand-magic-to/:
Du vet något stort är på väg att gå ner när du kan få VD: ar från två stora tekniska företag att sitta ner tillsammans för lunch. Som misstänkta, dagens sprint / Motorola händelse, som leds av Dan Hesse och Sanjay Jha, markerade debut i ryktas Photon 4G . Handenheten rymmer en 4,3-tums skärm QHD , 1 GHz dual-core NVIDIA Tegra 2 processor, 1 GB RAM, 16 GB inbyggt minne, och förinstallerade Gingerbread - plus, på gott och ont, den senaste versionen av Blur. Den magra nya smartphone har fått fram och bak mot kameror (varav den sistnämnda är åtta megapixlar), en kameraknapp, och mini-USB och HDMI-portar, som kommer att koppla in en snart kommer att tillkännages dockningsenhet.

Handenheten är den första från en amerikansk operatör att erbjuda upp globala 4G-anslutning, och det är också fick 3G-stöd, om du behöver det (det är CDMA / WiMAX i USA och GSM internationellt). Enterprise funktionalitet, traditionellt lite av en miss med Android telefoner, finns också, tack vare affärsmässigt verktyg inbyggt i Blur och ökad säkerhet, artighet av tillverkarens förvärv av 3LM ("tre lagar Mobility" till sina vänner). Sprints inflytande lyser igenom också, med införandet av en inbyggd aktiv cykelställ på sin bak, första gången för en Motorola-enhet. Vänd upp den, och displayen växlar automatiskt till liggande läge för optimal visning.

Vi lyckades få lite praktisk tid med enheten före tillkännagivandet, och i stort sett verkade pekskärmen och programvaran ganska lyhörd. Handenheten sig är både smal och trång och känns bra i handen, men väl tillbaka inte erbjuder mycket i vägen för dragning för dem benägna att släppa sina telefoner. Knapparna på enheten var lite stel och sjunkna, men vi måste vänta på att döma på den fronten, eftersom detta är en pre-produktionsenhet - förhoppningsvis kommer vi få ut händerna på något mer final i nära framtid. Fotonen 4G är inställd att slå Sprint i sommar - ett exakt datum och pris punkt har ännu inte tillkännagivits.


Dana Wollman bidragit till denna rapport.

Fortsätt läsa Motorolas 4.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar