torsdag 9 juni 2011

Dell Streak 10 Pro tablet att lansera i Kina i sommar, kan USA få det nästa år

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/09/dell-streak-10-pro-tablet-to-launch-in-china-this-summer-us-may/:
John Thode , Dells Vice President för mobila enheter, har delat en Honeycomb smaksatt utdrag av hans företags tablet färdplan med CNET. Den 10-tums Android tablet som vi såg på CES och misstänkta kan vara med oss den här månaden kommer verkligen att göra sin debut i sommar, enligt Thode, men dess lansering på marknaden kommer att vara Kina, inte USA. Han pekar på ett antal "inhibitorer och hinder för framgång" i Dells hemland - såsom mobiloperatörer modeller diktera prissättning som kväver antagandet av tablets och användare inte känner till "exakt vad Android är att föra" - som orsakerna till rundan Rock's atypiska beslut. Den Streak 10 Pro, som det officiellt kommer att kallas, kommer med en Honeycomb-standard 1280 x 800 upplösning skärm, en kant till kant glasytan, två kameror (en av dem når en 5 megapixel upplösning), ett SD-kort slot, en tjocklek på 12mm och 1080p video uppspelning kapacitet artighet av en ospecificerad NVIDIA Tegra dual-core processor. En ytterligare docka kommer att ge 10 Pro att fungera som en USB-värd, medan utöka sin anslutning med HDMI, Ethernet, och naturligtvis ett antal USB-portar. USA kan fortfarande få njuta av denna frikostighet av alternativ, men vi får veta det kommer inte att ske förrän 2012. Genom att då vi förmodligen har en smak för fräschare, isigare versioner av Android.

Dell Streak 10 Pro tablet att lansera i Kina i sommar, kan USA få det nästa år ursprungligen visades på Engadget tis, 9 jun 2011 02:04:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar