torsdag 9 juni 2011

DarbeeVision team med Sunflex att tvätta din HDMI-video ger din bild till djup och klarhet

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/darbeevision-teams-with-sunflex-to-launder-your-hdmi-video-give/:
DarbeeVision Visual Närvaro teknik har sprucing upp rörliga bilder i evigheter, men fram till nu, skulle dess större visuellt djup och detaljrikedom endast läggas till i efterbehandlingen. Men det finns en ny version som fungerar genom att scanna 165 miljoner pixel per sekund och tillämpar dess visuella voodoo i realtid. Det är en firmware lösning som kan sättas i alla enheter med en processor och en skärm, och företaget är för närvarande i samtal med TV-tillverkare för att få dess tekniska bakad i. Darbee har dessutom anlitat upp med Sunflex att bygga en Snakebyte-märkta modul som Har Darbee handling externt som en HDMI-genomgång. I sin nuvarande form, är systemet inte är redo för bästa sändningstid, eftersom det är består av tre kretskort skruvas ihop i ett tungrott paket. När det når marknaden senare i år hävdar företaget att det kommer att vara i ett plasthölje stor som en fjärrkontroll.

Vi fick se att systemet personligen vid E3 2011 och fann att resultatet vara en blandad kompott. Ungefär som Belkins RazorVision vi såg år sedan, Närvaro lovar Visual att göra din bild mer levande och detaljerade. I demon vi såg, grafisk ängar dragit nytta av förbättringen - vi kunde se enskilda grässtrån vinka fram och tillbaka med mycket mer klarhet. Men såg slottets väggar och texturerade plagg som någon vevas upp kontrasten till 11, vilket skapade för mycket visuellt brus för vår smak. Den goda nyheten är, effekten är justerbar, så du kan ringa in den detaljnivå för att passa situationen och dina individuella smak. Låter det bra? Tja, ska enheten fartyget i oktober och detaljhandeln för ungefär $ 150.

DarbeeVision team med Sunflex att tvätta din HDMI-video ger din bild mer djup och klarhet som ursprungligen visades på Engadget , ons, 8 juni 2011 18:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar