torsdag 9 juni 2011

Sonys 24-tums PlayStation 3D "dual-view" monitor: här fungerar det

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/09/sonys-24-inch-playstation-3d-dual-view-monitor-heres-how-it/:
Sony har fått några underbara idéer här på E3 2011, men bolagets vänster en hel del trådar för journalister att sy upp - vad är batteriets livslängd som ? Hur mycket kommer fortlöpande klient gameplay kosta ? Hur fungerar det med delad skärm 3D-monitor arbete? Sonys 3D-spel tsaren Mick Hocking flög in från Liverpool att prata stereoskopi med pressen, och vi har fått en del svar för det sista. Vad du ser ovan är en LCD-panel som fräschar vid 240Hz, och leverera 3D med 60 bilder per sekund till varje öga, med den typiska aktiva shutter glasögon teknik för att blockera ljus för att ditt vänstra öga när "rätt" bild visas, och vice versa för höger öga. Men glasen har en speciell knapp som gör både linser av en spelares glasögon visa bilder för vänster öga och båda linser i en annan visa bilder spelare för rätten, så att varje tillverkare har sina egna 60fps foder hela tiden för privat split- skärmen spel.

Samtidigt som potentiellt innebär att du kan använda dessa glasögon på icke-Sony 3DTVs också och få samma effekt (eller, du vet, bara plocka upp en Sharp Quattron 3D eller Vizio Versus , som gör ungefär samma sak) Hocking berättade att just denna Enheten gör också ytterligare programvara behandling för att minska skuggor. Men vad för spel? 3D-guru sa det blir ett antal titlar som stöder funktionen när bildskärmen träffar i höst, och att andra 3D-titlar skulle kunna (och lätt) lagas om de stöder också split-screen att börja med. Hocking säger utvecklare entusiasm har varit särskilt intensiv för delad skärm, och med mer än den holografiska och huvud-mounted display teknik som Sonys arbetar med, och vi kan se funktionen integrerad i BRAVIA-tv borde tanken ta fart.

Sonys 24-tums PlayStation 3D "dual-view" monitor: här fungerar det ursprungligen dök upp på Engadget tor, 9 juni 2011 15:33:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar