torsdag 9 juni 2011

Madfinger demos och rätter detaljer om sin kommande Shadowgun spel

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/09/madfinger-demos-and-dishes-details-on-its-forthcoming-shadowgun/:

Shadowgun såg bra ut när vi såg bilderna av den förra månaden , och på E3 2011 fick vi prata med spelets skapare om Tegra-optimerade titel. Madfinger, spelets skapare, arbetade nära med Nvidia för att vrida ur maximal prestanda möjligt av Tegra 2-plattformen , men det sa Shadowgun fortfarande ser fantastisk på andra kisel. Spelet bygger på flera plattformar Unity motor och kommer till IOS och Android-enheter runt om i världen i september (TBD priser). Som ni kan se i videon ovan, går det smidigt som silke på en LG G2x (55-60fps) och Motorolas Xoom (30fps). Madfinger sa att vi också kan förvänta 60fps på IPAD 2 och anordningar förpackning Kal-El chips, och 30fps på andra Android telefoner och iPhone 4 när debuterar spelet. Om du har en längtan efter något mer video av spelet, kolla den officiella trailern efter rasten.

Fortsätt läsa Madfinger demos och rätter detaljer om sin kommande Shadowgun spel

Madfinger demos och rätter detaljer om sin kommande Shadowgun spelet publicerades ursprungligen på Engadget tis, 9 jun, 2011 15:22:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar