torsdag 9 juni 2011

TriMount förvandlar din Wii, Kinect, och PlayStation sensorer i ett tv-spel Eye of Sauron

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/trimount-turns-your-wii-kinect-and-playstation-sensors-into-a/:
Okej, får vi det. Du älskar rörelse spel. Du föll så hårt för din Wii som du var tvungen att springa ut och köpa Kinect och PlayStation Flytta så fort de träffar butiker. Och nu du har en massa sensorer, men inte mycket i vägen för utrymmet ovanpå din platt. DreamGear förstår din avgjort första värld smärta, och erbjuder upp TriMount, en helgedom till gest-baserade spel som har spår för din Wii sensor bar, Kinect sensor, PlayStation Eye, och en klämma för att fästa den i din uppsättning. 30 $ setup fartyg 15 augusti och finns nu att förbeställa. Tills dess, du kommer att behöva hantera det gamla vanliga sättet: att göra ett yngre syskon hålla upp sensorn medan du spelar Dance Central.

TriMount förvandlar din Wii, Kinect, och PlayStation sensorer i ett tv-spel Eye of Sauron ursprungligen dök upp på Engadget , ons, 8 juni 2011 18:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Gizmag | källa DreamGear | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar