torsdag 9 juni 2011

Razer totes Hydra pinnar och 6400 dpi dubbla sensor möss till E3 2011, går vi hands-on

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/razer-totes-hydra-sticks-and-6400dpi-dual-sensor-mice-to-e3-2011/:

Razers Sixense elektromagnetiska orb kastade runt massor av intradimensional portaler på CES, men tyvärr företaget inte skulle låta oss spela. Idag på E3 2011, dock var vi lämnade slutligen tyglarna. Dessa två klubbor är imponerande lyhörd och korrekt i den speciellt tillverkade Sixense nivåer för Portal 2, och det är en fan av mycket roligt att fysiskt sträcka ut block, flytta portaler med en vridning på handleden och fysiskt kasta föremål genom luften. Däremot fick vi intrycket att utsidan av spel är särskilt utformade för att arbeta med pinnar, det kan vara en annan historia. Vifta höger spak runt fungerar ganska tillfredsställande för att kontrollera muspekaren, men när vi lämnat ut till Windows, pinnar det fungerade inte - uppenbarligen kontrollerna måste kartläggas separat i en stationär klient för OS och andra spel eller program. Vi tror inte att många PC-spelare kommer ihåg de sex meters räckvidd och fast tjudra här, men det begränsar dem som hoppas att luta sig tillbaka med ett spel på den stora skärmen.


Vi fick även prova Razers nya "4G" dual-sensor teknik, som kommer att rulla ut till nya Mamba och Imperator möss spel direkt - det ihop en laser-sensor och en optisk sensor för större precision vid lyft möss från en yta för avancerade first person shooter supertunn tekniker, för att inte nämna 6400 dpi spårning. Vi tog den på en tur med en praktisk Razer Mamba, och vi blev omedelbart förälskad i - om vi slängde runt musen måfå, ursinnigt swiped den över musmattan eller helt enkelt försökte för en snabb headshot, höll upp det med oss. Markören gör krypa om du lyfter och släppa mycket snabbt, dock, och utan original Mamba att jämföra med, det är svårt att säga hur mycket bättre det var. Tack och lov, kommer detta inte vara mycket av en faktor i ditt inköpsbeslut: du betalar exakt samma $ 130 för den Mamba eller $ 80 för Imperator när de träffar hyllor denna månad. PR efter rasten.

Fortsätt läsa Razer totes Hydra pinnar och 6400 dpi dubbla sensor möss till E3 2011, går vi hands-on

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar