torsdag 9 juni 2011

Exklusivt: Dells prototyp 7-tums tablet svartabörshajar utskjutbart tangentbord split QWERTY

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/exclusive-dells-prototype-7-inch-tablet-touts-slide-out-split/:
Whoa. Varje så ofta, jätte i Round Rock petar en man upp huvudet över vattnet länge nog för att uträcka en verkligt fascinerande design , och även om det är ingen Adamo , detta är definitivt det färskaste tar vi sett på tablets i en mycket, mycket lång gången. Galleriet nedan presenterar en prototyp som är hemma på soffan i Dells topphemligt labb, en 7-tums skiffer som är prydd med ett utskjutbart tangentbord. Said tangentbord är dock knappast typiskt - det är rocking en split-key design som är inte alls olik den virtuella layouter nyligen visades i IOS 5 och Windows 8 . Så vitt vi kan se hela alfabetet nuvarande och stod för, och det finns en bakre kamera som kommer mer än gärna för att göra ditt barns nästa födelsedagsfest lite mer besvärlig. Utanför det har vi inga andra detaljer att fördjupa sig i, men det är säkert att säga att vi ska göra vårt darnedest att ändra på det. Åh, och om du betvivla att denna sak har en framtid som en riktig-affären produkt, det finns ett skott strax söder om dessa mycket ord visa upp vad som ser ut att bli en kommersiell / press göra. Delicious.

Exklusivt: Dells prototyp 7-tums tablet svartabörshajar utdragbara split QWERTY-tangentbord som ursprungligen visades på Engadget , ons, 8 jun 2011 20:30:00 EDT. Se våra villkor för användning av F

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar