torsdag 9 juni 2011

Samsung Spinpoint M8 sätter 1TB kör på en diet, precis i tid för baddräkt säsong

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/08/samsung-spinpoint-m8-puts-1tb-drives-on-a-diet-just-in-time-for/:
Samsung Spinpoint M8
Problemet med hög kapacitet hårddiskar är att de är om storlek och vikt en tegelsten, och precis lika illa för att kasta i glashus eller bärbara datorer ultratunna. Samsung är bantning upp beastliest av diskar dock, med den just meddelat Spinpoint M8. Inuti denna 1TB hårddisk är ett par 500GB lagringsplattor, i stället för tre 334MB de som finns i de flesta lagringslösningar av denna storlek. Genom att använda AFT, Avancerad format teknologi, var Sammy kunde upp lagringskapacitet, och trimma sin senaste Spinpoint till en svelte 9.5mm tjock (din genomsnittliga 1TB hårddisk är 12,5 mm). Som en extra bonus, ökar ökad täthet även prestanda och energieffektivitet sedan kör huvuden måste flytta mindre. Om du vill smälla en i din dator kan du plocka upp för $ 129, och vi är säkra ett fåtal av dessa kommer att hitta ett hem dem mager " ultrabooks "att Intel har pratat med. Kolla in PR efter rasten.

Fortsätt läsa Samsung Spinpoint M8 sätter 1TB kör på en diet, precis i tid för baddräkt säsong

Samsung Spinpoint M8 sätter 1TB kör på en diet, precis i tid för baddräkt säsong ursprungligen visades på Engadget , ons, 8 jun 2011 22:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar