söndag 5 juni 2011

Batarang regulatorer att kastas på E3, kom tillbaka i oktober

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/04/batarang-controllers-to-be-thrown-at-e3-come-back-in-october/:
Batarang regulatorer att kastas på E3, kom tillbaka i oktober
Om flera batmobiles , en BAT-usb-minne , och en fladdermus-dator är inte tillräckligt för att övertyga dig Bruce Wayne är en fåfäng egomaniac, kanske dessa Batman: Arkham City batarang controllers ger dig pausa. I traditionell bat-gadget mode, dessa Xbox 360 och PS3 controllers skryta med en cheesy bat-estetiska (t.ex. bat-Start och välj / bakåt), dubbla muller motorer, komfort-mjuka handtag och sju omkopplingsbar stänk av LED-färg. Även fysiskt två flygledare är ganska likartade, verkar Ol 'Bats att gynna PlayStation 3, ger sitt registeransvarige inte bara de populära Xbox 360-knappen / analog layout, men ett internt batteri, löstagbar laddningskabeln, och Batman-tema USB RF-mottagare, att starta upp. Xbox variant? En daterad, fast affären - men hey, åtminstone det har fått att Xbox Guide-knappen, eller hur? Regulatorerna kommer att visas nästa vecka på E3, artighet av Power-A, och kommer att slå butikshyllor när Batman: Arkham City fartyg i oktober, vilket gör att du lilla ursäkt att inte vara inriktade upp och redo när bat-telefonen ringer. Hit paus för det officiella pressmeddelandet ... eller, ni vet har Robin göra det åt dig.

Fortsätt läsa Batarang regulatorer för att kastas på E3, kom tillbaka i oktober

Batarang regulatorer att kastas på E3, kom tillbaka i oktober publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 4 juni 2011 21:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa Power-A | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar