söndag 5 juni 2011

Mercedes-Benz fullbordar vätgasdrivna F-Cell World Drive, men var tvungen att sätta sin egen bränsle

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/04/mercedes-benz-completes-hydrogen-powered-f-cell-world-drive-but/:
På januaris Detroit Auto Show ,-Benz ivrigt visade Mercedes upp sin vätgasdrivna F-Cell bil och lovade att påvisa lönsamheten av bränslecelldrivna fordon genom att köra tre av dem över hela världen . Och nu, 18.641 totalt miles senare, det är klar att segling, kommer säkert hem vid företagets huvudkontor Stuttgart. Är detta bevisa bränsleceller är redo för bästa sändningstid? Tja, tog resan 70 kördagar att täcka fyra kontinenter, och de fordon "intervall toppade på strax över 400 miles - i Kazakstan. Men MB medger det finns bara 200 återfyllning stationer över hela världen, i de flesta fall F-celler var tvungen att förlita sig på en tagg-längs mobil tankning enhet. Företaget hoppas att demonstrationen kommer att driva på utvecklingen i en återfyllnad-infrastruktur vid stationer: att ha ett bränslecellsystem bil du inte enkelt kan tanka måste kännas att äga en flygande DeLorean 1885. För att få full uppdelning, se Mercedes-Benz PR efter rasten.

Fortsätt läsa Mercedes-Benz fullbordar vätgasdrivna F-Cell World Drive, men var tvungen att sätta sin egen bränsle

Mercedes-Benz fullbordar vätgasdrivna F-Cell World Drive, men var tvungen att sätta sin egen bränsle som ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 Jun 2011 17:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar