söndag 5 juni 2011

Sonys dubbla skärm S2 tablet träffar FCC, som ståtar med AT & T-ready cellulär frekvenser

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/04/sonys-dual-screen-s2-tablet-hits-the-fcc-boasting-atandt-ready-c/:
Oavsett hur du kan känna om potentiella farorna med elektromagnetisk strålning , kom det i mäktig praktiskt idag - identifiera detta helt nya Sony S2 tablet väg till USA. FCC har nyligen fått en inblick i Sir Howard's dual-screen Honeycomb vikbar, och tack vare den offentliga delen av sina rapporter, har vi några viktiga specifikationer: Sony "SGPT211US" kommer sport 2.4GHz 802.11 b / g / n WiFi, Bluetooth, och mest talande, 850MHz och 1900MHz 3G band tyder på en lansering på AT & T. Nu frekvenser är de säkert också av flera framträdande kanadensiska lufttrafikföretag, men det råkar vara så att just denna modell testas är en amerikansk variant - med andra utsetts för Kanada och Japan - och detta cellulära modul är Ericsson F5521gw , som innebär att vi även skulle kunna se på 21Mbps HSPA + hastigheter. Innan du börjar spekulera, men det finns en mer avgörande spec att dela: de prototyper tydligen har ett löstagbart 3080mAh litium-jon-batteri. Swell.

Fortsätt läsa Sony dual-screen S2 tablet träffar FCC, som ståtar med AT & T-ready cellulär frekvenser

Sonys dubbla skärm S2 tablet träffar FCC, som ståtar med AT & T-ready cellulära frekvenser som ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 Jun 2011 23:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar