söndag 5 juni 2011

Dual-beväpnade germansk robot spelar pool, noggrant lär sig att knuffa dumma människor

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/05/dual-armed-teutonic-robot-plays-pool-carefully-learns-to-hustle/:
Visst har vi skapat en interaktiv biljardbord och digitalt stöd biljard , men är det inte dags att vi helt lagt ut vår pool-playing att brutalt effektiv robotar? Tyskarna tycker uppenbarligen så, med hjälp av årets International Conference on Robotics och Automation till debut en dubbel-beväpnade poolbot kunna göra "lättare" shots ungefär 80 procent av tiden. De missar låter lite som stressade till oss, och till skillnad från Willow Garage vänliga PR2 robot , tyska versionen har en tillräckligt hotfull, industriell look. Det är också lite av ett fusk, med hjälp av en overhead-kamera för att planera sina skott. För hela lowdown om denna haj, kolla videon efter rasten.

Fortsätt läsa Dual-beväpnade germansk robot spelar pool, noggrant lär sig att knuffa dumma människor

Dual-beväpnade germansk robot spelar pool, noggrant lär sig att knuffa dumma människor som ursprungligen visades på Engadget , sön, 5 juni, 2011 05:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa IEEE Spectrum | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar