söndag 5 juni 2011

Windows-logotypen planterade om kommande Apple Store i Tyskland (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/04/windows-logo-planted-on-upcoming-apple-store-in-germany-video/:
Windows-logotypen planterade om kommande Apple Store i Tyskland (video)
En snabb blick på fotot ovan kan ni tro att det är platsen för ett Microsoft Store byggs, faktiskt, det är en Apple Store . Igår, i Jungfernstieg delen av Hamburg, Tyskland, en grupp som går under namnet ". WAV Collective" tydligen vandaliserade snart kommer att vara Apples butik. De gick nonchalant fram till huset som sades vara ett team av byggnadsarbetare, avspärrat en arbetsplats, och fortsatte att skruva färdiga paneler, bildar en Windows-logotypen, vid sidan av butikens svart slöja - allt i fullt dagsljus. Ser ut som den gamla frågan om Mac vs PC fick just lite mer förvirrande än i Europa. Tro inte på oss? Ta en titt på den kollektiva egen video resumé av de händelser som finns efter rasten.

[Tack, Toni]

Fortsätt läsa Windows-logotypen planteras om kommande Apple Store i Tyskland (video)

Windows-logotypen planterade om kommande Apple Store i Tyskland (video) som ursprungligen visades på Engadget , lör, 4 juni 2011 18:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WAVcollective (YouTube) , iFun | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar