söndag 5 juni 2011

Vecka i tech: röra Windows 8 och stjäla webcomics

Intressanta nyheter på webbadressen:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/QW7GS2qBUWY/week-in-tech-touching-windows-8-and-stealing-webcomics.ars:

Den Oatmeal vs FunnyJunk: webbserien upphovsrätt kampen blir personliga : Matthew Inman, skaparen av webbserien The Oatmeal, försökte ignorera skenande online kopiering av hans verk, tills han fann att hela hans produktion var speglas på ett användargenererat innehåll plats som kallas FunnyJunk .

Microsoft ger den första officiella utseendet på Windows 8 touch-gränssnitt : Microsoft presenterade idag den nya touch-gränssnitt för Windows 8. Men fortfarande långt ifrån release, ser det ut som Redmond äntligen får en verkligt värdig konkurrent till IPAD.

De skurkar som skapade modern teleavlyssning lag : under förbudstiden, regeringen tryckt på telefoner utan optioner-trots allt, linjer lämnade hemmet. Det tog 40 år, och gripandet av en bookmaker, för Högsta domstolen att dra slutsatsen att sekretess inte var en fråga om fysisk plats.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer på denna post


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar