lördag 18 juni 2011

ChevronWP7 Labs kommer jailbreaka din Windows-telefon med Microsofts godkännande

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/18/chevronwp7-labs-will-jailbreak-your-windows-phone-with-microsoft/:
ChevronWP7 Labs
Microsoft tjänade bara själva båten full av geek cred-och gjorde Apple och Sony ser ganska dåligt i processen. Vi visste att Windows Phone laget spelar bra med jailbreakers från ChevronWP7, men vi förstod inte hur mysigt de två skulle få. Idag devs meddelat att ChevronWP7 Labs skulle öppna snart, med godkännande från Redmond, så att användarna kan ladda homebrew program på deras telefoner. Till skillnad verktyg från iPhone Dev Team kommer denna tjänst inte gratis. Istället kommer kunderna att hosta upp en liten avgift via PayPal - men vi är säkra på att många av er är mer än villiga att betala ett rimligt pris för att undvika den typ av katt-och råttalek Apple har lekt med hackare sedan 2007.

ChevronWP7 Labs kommer jailbreaka din Windows-telefon med Microsofts godkännande ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Jun 2011 13:14:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa ChevronWP7 | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar