lördag 18 juni 2011

Time Warner Cable interna dokument avslöjar TWCable app-TV iPad DVR uppgraderingar på vägen

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/17/time-warner-cable-internal-docs-reveal-twcable-tv-ipad-app-dvr/:
Interna dokument vi har fått visa Time Warner Cable planerar en stor uppdatering för både TV streaming TWCable app-TV iPad och många av dess set-top-boxar. TWCable TV 2.0 är planerad att anlända den 28 juni med nya funktioner, inklusive en sju dagars programguide, och förmågan att använda den som en fjärrkontroll eller att schemalägga DVR distans. Runt samma tid, kommer dess kabel Huvudcentraler runt om i landet leverera "Florens" uppdatering som tillför sin OpenCable Digital Navigator mjukvara till version 4.5 på vissa Cisco, Motorola och Samsung digitalboxar. Det borde få dem igång med andra plattformar som den använder, lägga till möjligheten att ta bort inspelningar i en multiroom setup, ett transparent GUI, förbättrad Börja om och Look Back funktioner, inställningar för att styra bildformat, upplösning, bilder storlek och mycket mer. Detta kan ändå bli det år vi får dike kabelbox , men medan vi fortfarande lever med dem kan du se hela listan av uppgraderingar och som boxar kommer att få dem i galleriet och efter rasten.

Fortsätt läsa Time Warner Cable interna dokument avslöjar TWCable app-TV iPad DVR uppgraderingar på vägen

Time Warner Cable interna dokument avslöjar TWCable app-TV iPad DVR uppgraderingar på vägen publicerades ursprungligen på Engadget fre, 17 Jun 2011 18:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | |

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar