lördag 18 juni 2011

Sätt Coin: Flytta Air Guitar för iPhone (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/18/insert-coin-air-guitar-move-for-iphone-video/:
I Sätt Coin, tittar vi på en spännande ny teknik projekt som kräver finansiering innan den kan slå produktion. Om du vill slå upp ett projekt, vänligen skicka oss ett tips med "Insert Coin" i ämnesraden.


Vi vet inte riktigt luft gitarrister någonsin skulle överväga att lägga till en Bonafide plocka sina omhuldade inbillade tidsfördriv, men vad händer om en petite plast plektrum kan stänga av dem stroke till stränginstrument akustik som mer än bara du kan höra? Det är tanken bakom Air Guitar Flytta, en $ 50 rörelsestyrda Gitarrhacka som par med en dedikerad iPhone- app med en enda docka-ansluten sträng. Den hjärnorna bakom Flytta är inte nya produktdesign - Colin Karpfinger skapade Thumbies, en sugkopp-baserade spel styrning tillbehör för iPhone och Ronald Mannak har lanserat andra freestyle elektroniska leksaker, inklusive V-Beat AirDrums och AirGuitar - så om de uppfyller sina $ 25.000 finansiering mål, föreställer vi oss att vi kommer att ha en mycket solid iPhone tillbehör på våra händer.

En $ 39 löfte får du ett drag med en 20 procent rabatt, och ett löfte av $ 49 kommer netto du en plocka från den första leveransen, så du kommer att knäppa iväg en månad innan folk i den första gruppen. Skaparna har ännu inte åta sig ett leveransdatum, men huvudet över till kicken om du vill göra ett löfte, eller hoppa förbi avbrottet för intro video och en uppdatering på vår sista featured produkt, ZionEyez .

Fortsätt läsa in Coin: Air Guitar Flytta för iPhone (video)

Sätt Coin: Air Guitar Flytta för iPhone (video) ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Jun 2011 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Kicken | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar