lördag 18 juni 2011

RIM aktier träffade en femårig låg: oh, hur de mäktiga fallit

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/17/rim-shares-hit-a-five-year-low-oh-how-the-mighty-have-fallen/:
Det fanns en tid då RIM ägda smartphone utrymme med sin revolutionerande push e-mail-utrustade BlackBerrys. Och det finns fortfarande gott om folk som inte kan leva utan en god fysisk tangentbord och BBM. Men trots att företaget på $ 4,9 miljarder intäkter och $ 695.000.000 i vinster från Q1 2011 , har RIM: s lager föll till sin lägsta på fem år. Vad har ändrats sedan de berusande dagar då det verkade som det fanns en pärla i varje ficka? Som många av er vet har Androids och iPhones skaffat sig en stor bit av smartphone marknaden, till stor del på RIM: s bekostnad. Visst, Blackberry 7 OS är på väg och Playbook rullar ut för att hjälpa marken företagets vinst på Android och IOS, men bara tiden kan utvisa om dessa senaste ansträngningarna från Waterloo kan hejda den ökande iPhone och små gröna robotar.

RIM aktier träffade en femårig låg: oh, hur de mäktiga fallit ursprungligen visades på Engadget fre, 17 Jun 2011 21:21:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Market Watch | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar