lördag 18 juni 2011

Netflix dag: Sony drar filmer, nya alternativ bandbredd, inga fler DVD-API-åtkomst och en stämning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/17/netflixs-day-sony-pulls-movies-new-bandwidth-options-no-more/:
I en uppenbar hyllning till Rebecca Black, Ice Cube och valfritt antal filmer kroppen switch, har Netflix hade en otroligt aktiv fredag, så luta dig tillbaka medan vi tar dig upp till hastigheten. Sony Pictures filmer från Starz Spela inte längre är tillgängliga (för en enhet, inte bara Xbox 360 den här gången) på grund av ett "tillfälligt kontrakt problem" enligt den officiella bloggen. Enligt NewTeeVee, problemet är en "IP-distribution cap" som nåddes på grund av Netflix är explosiv tillväxt, men inte ett ord om när filmerna kommer tillbaka, kommer du att sakna de andra killarna. Upp bredvid var det nationella Dövas Förbund rf, som har lämnat in en stämningsansökan i Springfield, MA mot Netflix och påstod att hans underlåtenhet att tillhandahålla textning på alla strömmande innehåll uttrycker det i strid med Americans with Disabilities Act. Netflix hävdade sista 30 procent av titlar Subbed med planer på att nå 80 procent i slutet av året, men i pressmeddelandet (och bildtexter YouTube-video) gör så att som en ledare i strömmande video, bör det göra bättre.

Netflix också tyst gav USA: s abonnenter tillgång till samma alternativ som bandbreddshantering ges till kanadensare för några månader sedan. Den nya Hantera Videokvalitet inställningar (visas ovan) finns i ditt konto avsnitt, och om du försöker att hålla sig under bandbredd lock eller bara fortsätta att träffa buffring bör de hjälpa dig på bekostnad av ett fåtal pixlar. Som om inte det vore nog, de Netflix Tech Blog inklämd nyheterna att det var slut tillgång till "DVD-relaterade funktioner" för program med dess öppna API senare i år. Flytten är tydligen förberedelse för utökad internationell strömning, så om du försöker hantera skivor genom en tredje part saker kan förändras fort.

Netflix dag: Sony drar filmer, nya alternativ bandbredd, inga fler DVD-API-åtkomst och en stämning som ursprungligen visades på Engadget fre, 17 Jun 2011 23:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Hacking Netflix , (2) | källa Netflix blogg , Netflix Tech Blog , NAD | E-post

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar