lördag 18 juni 2011

Firefox 5 glider ut i förtid, blir officiell 21 juni

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/18/firefox-5-slips-out-ahead-of-schedule-gets-official-june-21st/:
Firefox 5 glider ut i förtid, blir officiell 21 juni
Mozilla utlovat en snabbare uppdateringshastighet cykel för sina lömska webbläsare, efter lanseringen av Firefox 4 , och det är gjort bra på det löftet. Vi fick ordet i morse att den slutliga versionen av Firefox 5 finns nu tillgänglig för nedladdning på Mozillas ftp-server, bara 12 veckor efter den sista re-up. Den senaste inkarnationen för med sig stöd för CSS animation och en mer lättillgänglig gör-inte-banan inställning - nu tillgänglig på toppen av den personliga integriteten rutan - men kommer inte att se mycket i vägen för GUI förbättringar. Självklart, om du vill spela det säkert och undvika sista-minuten tweaks kan du hålla alltid avstängd tills version 5 blir officiell, men vad är det roliga i det? Om du redan har händerna i smyg räv, låt oss veta dina tankar i kommentarerna nedan.

[Tack, Haseeb]

Firefox 5 glider ut i förtid, blir officiell 21 juni publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 18 Jun 2011 16:23:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink TechnoBolt | källa Mozilla (Linux) , (Mac) , (Windows) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar