lördag 18 juni 2011

LightSquared och Sprint skylt enligt uppgift 15-årigt LTE avtal

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/17/lightsquared-and-sprint-reportedly-sign-15-year-lte-agreement/:
LightSquared och Sprint skylt enligt uppgift 15-årigt LTE avtal Tydligen Sprints ingen fråga för om de senaste klagomål från artister som John Deere och den federala regeringen om LightSquared finns risk för störningar hos GPS-signaler. Ett brev som erhålls av Bloomberg visar att Sprint har tecknat ett 15-årigt hantera Falcone och co. Kom överens om att dela kostnaderna för nätutbyggnad i utbyte mot en bit av den söta LTE tjänsten. Enligt dokumentet "LightSquared och Sprint kommer att gemensamt utveckla, driftsätta och driva LightSquared är 4G LTE-nätverk." Rapporten kommer i hälarna på rykten om en $ 20000000000 överenskommelse mellan de två företagen. Tyvärr för båda parter, kommer ingen mängd av miljarder dollarsedlar skaka förestående granskning från FCC.

LightSquared och Sprint skylt enligt uppgift 15-årigt LTE avtal ursprungligen visades på Engadget fre, 17 Jun 2011 19:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Bloomberg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar