lördag 18 juni 2011

Nintendo säger att en Wii-U controller per konsol, berövar spelare två extra skärm

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/18/nintendo-says-one-wii-u-controller-per-console-robs-player-two/:
Wii U stöder flera skärm-regulatorer, kommer spel använder bara en just nu
Nintendos tablet-esque Wii U controller tog upp några frågor när det meddelades på E3. Frågor som "Vad är det för galet spel kommer att använda denna sak" och "Hur mycket kommer en andra controller kosta mig?" Den senare, åtminstone, har besvarats. Ingenting. Du behöver inte en. Nintendos Satoru Iwata sa nyligen i en intervju att spel värva fler än en Wii-U registeransvarige inte är aktuella riktigt ännu - även om de är möjliga. Vår egen Ittosai berättar att Iwata berättade Diamond Online att Wii U tekniskt kan stödja flera screen-regulatorer, men att ytterligare plattor skulle bli för dyrt att sälja på egen hand. Iwata fortsatte med att säga att konsolen skulle fartyg med bara en, och att spelutvecklare bör utforma titlar under antagandet att varje konsol kommer att använda en enda Wii U controller. Spelare två kommer att få nöja sig med en fornstora Wiimote, och även Satoru erkänner själv att det finns gott om dem runt.

Nintendo säger att en Wii-U controller per konsol, berövar spelare två extra skärm ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Jun 2011 15:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Diamond Online | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar