lördag 18 juni 2011

Vecka i Apple: olåst iPhone och rättegång nyheter galore

Intressanta nyheter på url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_EzlFMThRK0/week-in-apple-unlocked-iphones-and-lawsuit-news-galore.ars:

Vi har alla återhämtat sig från WWDC-inducerad töcken ännu efter förra veckans Apple meddelanden? Om du inte har och du måste hinna med veckans högsta Apple-nyheter, vi är här för dig. Inte bara är det nya iPhone 5 och iPad näthinnan rykten display, iPhone 4 köpare i USA kan nu få en olåst version. Apple bosatte sig också sin patenttvister med Nokia och samtidigt inför nya varumärke stämningar, och vi intervjuade en indie skivbolag om varför de tycker att Apples villkor med icloud är en dålig affär. Läs vidare!

Rapport: iPhone 5 i sista test kan sakna 3G FaceTime på Verizon : Nästa generations iPhone är förmodligen på väg mot en September ut, eftersom det är enligt uppgift i den sista utprovning. Verizon kunder kan få ett orättvist behandlade, men eftersom transportören har ännu slutföra stöd för FaceTime samtal eller OTA uppdateringar av programvara.

Olåst iPhone 4 finns i USA, men det kommer att kosta dig : Det har varit en lång tid kommer, men Apple har äntligen börjat sälja en olåst version av iPhone 4 i USA. Enheten finns i både svart och vitt, utan bara GSM-versionen säljs som olåst.

Läs resten av artikeln ...

Läs kommentarer till detta inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar