söndag 19 juni 2011

Commodore USA börjar levereras replik C64s nästa vecka, som uppfyller dina beige breadbox drömmar (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/commodore-usa-begins-shipping-replica-c64s-next-week-fulfilling/:
Om du är som oss, har du förmodligen varit att hålla andan i väntan sedan Commodore USA meddelade sin replik av den berömda C64. Det lovade ett tangentbord dator som dupliceras den ursprungliga Retro-beige yta, med en Atom-processor och ett NVIDIA Ion grafikkort under huven. Men trots flera meddelanden och även efter en cross-marknadsföring med Tron: Legacy , har de ännu inte transportera produkter. Det senaste beskedet från företaget har förbeställningar leverans nästa vecka, i fem olika varianter, från ett barebone chassi och kortläsaren till C64x Ultimate - en $ 895 maskin som inkluderar 1TB hårddisk och en Blu-ray-spelare. Om du inte har blivit retad nog under det senaste året av förseningar, tryck på videon efter pausen för mer förhandsgranska bilder.

Fortsätt läsa Commodore USA börjar levereras replik C64s nästa vecka, som uppfyller dina beige breadbox drömmar (video)

Commodore USA börjar levereras replik C64s nästa vecka, som uppfyller dina beige breadbox drömmar (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 11:16:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa YouTube (CommodoreUSAllc) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar