söndag 19 juni 2011

Microsoft för att skadlig kod: är din AutoRunning dagar på Windows numrerade

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/18/microsoft-to-malware-your-autorunning-days-on-windows-are-numbe/:
Se upp, malware. I Windows AutoRun-uppdateringar för Vista och XP SP3 som Microsoft släppte i februari har hittills visat sig framgångsrika i att motarbeta din fil korrumperande sätt. Även om Windows 7 har uppdaterats för att inaktivera automatisk uppspelning inom AutoRun för USB-enheter - Frysning möjligheten för ett virus att utnyttja det - de ovan nämnda versioner hade varit utsatta fram till direkt efter januari. Spola framåt till perioden mellan februari och maj i år, och uppdateringarna har minskat antalet incidenter med 1,3 miljoner jämfört med tre månader före för stöd Vista och XP bygger. Otroligt, när staplade mot maj förra året, det fanns också en 68 procent nedgång i antalet tillbud som rapporterats i alla byggnationer av Windows med hjälp av Microsofts Malicious Software Ta bort Tool. Det finns en annan fantasi graf efter pausen för att illustrera, och du hittar två tillsammans med en fullständig uppdelning genom att klicka på länken Källa down under.

Fortsätt läsa Microsoft för att skadlig kod: din AutoRunning dagar på Windows är räknade

Microsoft för att skadlig kod: är din AutoRunning dagar på Windows räknade ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Jun 2011 21:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Microsoft | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar