söndag 19 juni 2011

Device Analyzer Android studie vill spåra alla dina rörelser, om du låter det

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/device-analyzer-android-study-wants-to-track-your-every-move-if/:
Device Analyzer Android studie vill spåra alla dina rörelser, om du låter det
Och här vi trodde folk var oroliga för att skydda sina personuppgifter . Som det visar sig dock ha en ansenlig bit av Android-användare frivilligt att ge en grupp av University of Cambridge forskare titta på exakt hur de använder sina mobiltelefoner. Genom att ladda ner appen Device Analyzer från Android Market har mer än 1000 deltagare gjorde att programmet datainsamling till skördestatistiken i bakgrunden medan de använder sina telefoner. Denna statistik - allt från när strömmen slås på, vilka program används - görs sedan tillgängliga för användare via Device Analyzer hemsida. Naturligtvis är detta Cambridge, en ganska väl respekterad institution för högre utbildning, och de inblandade forskarna säger de insamlade data är fråntagen personlig information "så bra som möjligt," men vi är inte förtjust i någon fönstertittare vår cell statistik. Om du är en Android-exhibitionist, men du kan anmäla dig till studien vid källan länken nedan.

Device Analyzer Android studie vill spåra alla dina rörelser, om du låter det ursprungligen visades på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 14:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink DroidMatters | källa Device Analyzer | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar