söndag 19 juni 2011

Kvitto Racer gör utskrifterna kul, avfall mer papper än du någonsin trodde var möjligt (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/receipt-racer-makes-printing-fun-wastes-more-paper-than-you-eve/:
Visst, du kan använda skrivaren att spotta ut kalkylblad, men hur ansluter en DualShock 3 för att spela det som ett spel? Det är precis vad Josua Noble och undef duon gjorde under en workshop i samband med OFFF förra veckan, och resultatet är fantastiskt (om inte lustiga). Trion kodade ett spel i openframeworks , betitlat Kvitto Racer, som använder en termisk kvittoskrivare moddat med en "lätt projektor" för att visa spelinformation och representerar en bil, en DS3 att kontrollera den, och en bärbar dator för att ansluta enheterna och köra programvara. Ett slumpmässigt spår med hinder får snabbt ut medan en spelare försöker att navigera det utan att krascha - ungefär som Lane Splitter - eller tills rullen tar slut efter 164 meter. Det finns en träd-älskande webbläsare version och alla detaljer om hur det fungerar i källan länken nedan. Vi fick drygt 1400 1752 punkter, låt oss veta hur du gör i kommentarerna.

[Tack, Jesse]

Fortsätt läsa Kvitto Racer gör utskrifterna kul, avfall mer papper än du någonsin trodde var möjligt (video)

Kvitto Racer gör utskrifterna kul, avfall mer papper än du någonsin trodde var möjligt (video) ursprungligen visades på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 15:19:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Designboom | källa undef | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar