söndag 19 juni 2011

New York Post blockerar iPad åtkomst via webbläsaren Safari, hoppas du betalar för ett abonnemang istället

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/new-york-post-blocks-ipad-access-through-safari-browser-hopes-y/:
Tja, det är ett sätt att få folk att betala för ordlekar. The New York Post, som bastion för en rättvis, balanserad och inte-på-alla sensationalistic rapportering, har blockerat iPad ägare från att läsa sina berättelser genom tablet Safari webbläsare. Om folk vill ha den fulla spill på Hugh Hefner att få dikade vid altaret, kommer de att uppmanas att hämta iOS app, som kräver att registrera dig för ett abonnemang börjar på $ 6,99 på en månad till månad. Bortsett News Corp hybris för ett ögonblick, vad är konstigt med detta är att antalet lösningar Rupert Murdoch & Co lämnade oss cheapskates. Du kan fortfarande läsa platsen på en webbläsare eller en telefon, inklusive en Android-en. I grund och botten är då News Corp stryper Web Access, men bara för en utvald grupp av läsare. Det är en skarp kontrast från andra innehållsleverantörer (till och med News Corp-ägda Wall Street Journal), som har varit mer plattform-agnostiker. Sen igen, det är den dunkla möjligheten att News Corp riktade iPad i ett försök att åter varumärket Posten som en blankare slags tabloid, à la The Daily . Som vi säger, det är lite önsketänkande där, Rupe.

New York Post blockerar iPad åtkomst via webbläsaren Safari, hoppas du betalar för ett abonnemang istället ursprungligen visades på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 16:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa paidContent | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar