söndag 19 juni 2011

Googles varumärken Photovine, tips på nya fotodelning service

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/google-trademarks-photovine-hints-at-new-photo-sharing-service/:
Googles varumärken Photovine, tips på nya fotodelning service Tja, det ser ut som Google har fått online ryktesspridning spottar med sin senaste varumärkesansökan. Tillbaka den 7 juni lämnade El Goog en USPTO ansökan för namnet Photovine, skicka gnistor flyger ner, eh, vinrankor om en möjlig fotodelning programmet. Ansökan citerar en tjänst som ägnar sig åt "överföring av visuella bilder och data av telenät, trådlösa nätverk kommunikation, Internet, informationstjänster nätverk och datanät." Föga förvånande ser det ut på internet jättens också plockat upp det motsvarande domännamnet. Så är Google gör sig redo för att lägga till lagring av foton till sin svit av molntjänster ? Eller är det som vill upp sin sociala medier cred ? Och var passar Picasa in i allt detta? En saker är säker: vi inte kommer att ansvara för att låta den här omgången av spekulationer dit på rankan.

Googles varumärken Photovine, tips på nya fotodelning tjänsten publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 01:42:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Påpressbart | källa USPTO | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar