söndag 19 juni 2011

Gordon Murray avslöjar nya Batmobile, blir Dark Knight allvar med att minska klimatpåverkan

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/19/gordon-murray-reveals-new-batmobile-dark-knight-gets-serious-ab/:
Så du har skapat din Batman Forever stil Batmobilen , din Tumbler är upp på block på gården, och du längtar efter ett nytt projekt. Det är inte för tidigt att börja planera en DIY version av Gordon Murray: s nyligen presenterade Bat-ride (en del av Batman Live World Arena Tour). Designern drog på hans erfarenhet med McLaren F1 för sin nya konceptbil, som inkluderar en hälsosam dos av Imagineering: det finns en kolfiber kropp som "andas", samt LED-lit "virtuella hjul." Vi är inte säkra på hur kolfiber andas eller vad virtuella hjul, men som Murray förklarar i videon nedan, de är baserade på formel ett material som han föreställer sig dem 15-20 år från nu. Han föreställer sig också en grönare Dark Knight, som tur körs på bränsleceller vätgas och litium-jon-batterier - inte längre kommer Caped Crusader drabbas av dåligt samvete på grund av hans alltför stora utsläpp av koldioxid.

Fortsätt läsa Gordon Murray avslöjar nya Batmobile, blir Dark Knight allvar med att minska klimatpåverkan

Gordon Murray avslöjar nya Batmobile, blir Dark Knight allvar med att minska klimatpåverkan publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 19 Jun 2011 00:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Autoblog | källa Batman Live | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar