söndag 19 juni 2011

Fråga Engadget: Vad är det bästa trådlösa HDMI-sändare / mottagare?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/18/ask-engadget-whats-the-best-wireless-hdmi-transmitter-receiv/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svaren, här uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget förfrågan kommer till oss från Allen, som behöver att klippa sladden i värsta möjliga sätt. Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.

"Jag ska flytta till en liten studio och av någon anledning kabelanslutningen är i en besvärlig plats och jag behöver ett sätt att överföra HD-video och ljud inte mer än 20 meter bort. Vilken är den bästa trådlösa HDMI-sändare / mottagare för här situationen? Tack! "

Utan tvekan har trådlösa HDMI-lösningar utvecklats på ett avgörande sätt under de senaste åren. Vad var en gång en teknik reserverat för dem med buntar av kontanter gör nu sin väg nedströms, men det finns fortfarande gott om LAG frågor att hantera. Så, här frågan - har du snubblat på en som verkligen är värt sitt salt? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Fråga Engadget: Vad är det bästa trådlösa HDMI-sändare / mottagare? ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Jun 2011 22:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar