söndag 19 juni 2011

Sage TV HTPC programvaran förvärvades av Google, nästa stopp Google TV?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/06/18/sage-tv-htpc-software-acquired-by-google-next-stop-google-tv/:
I vad som kan vara en intressant utveckling för framtidens Google TV , har folket i Mountain View köpt SageTV . Den HTPC mjukvaran har gjort sitt mediacenter sak på flera plattformar sedan 2002, och enligt en anteckning på sin hemsida utvecklarna "tror att våra idéer kommer att nå en ännu större publik av användare världen över på många olika produkter, plattformar och tjänster." Även om det inte finns något ord på exakt vad Google har planerat, har Sage TV ingår långa DVR och placeshifting funktioner som Google TV produkten saknar av sig själv. De dåliga nyheter för de nuvarande användarna är att butiken länkar på Sage TV: s sida inte fungerar, så förhoppningsvis du redan fastnat något behövde uppdateras - det kan vara ett tag innan nästa kommer.

.. Att utveckla

Sage TV HTPC programvaran förvärvades av Google, nästa stopp Google TV? ursprungligen visades på Engadget , lör, 18 Jun 2011 19:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink @ SageTV (Twitter) | källa Sage TV | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar