torsdag 16 juni 2011

Deep Shot överföringar öppna webbplatser från skrivbordet till mobilen, sans trolldom

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/16/deep-shot-transfers-open-websites-from-desktop-to-mobile-sans-w/:

När vi först läste om Deep Shot, vi var visserligen mållös, men lika imponerad. "Teknik" som gör att du kan "fånga" det aktuella läget för en webbplats på skrivbordet och överför den till en mobil enhet - att ta en bild på en Google Map på skrivbordet med din smartphone kameran öppnar platsen i samma skick på telefonen, till exempel. Låter som en ganska snyggt trolleritrick, va? Tja, är det inte. För att kunna använda Deep Shot, behöver du installera ett program på din mobil, dator, eller andra enheter du tänker använda den med - vilket gör det ännu mindre praktisk än Chrome till telefon .

Den arbetar för närvarande med Google Maps och Yelp , men kan teoretiskt användas med alla andra webbplatser som använder URI, eller de långa webbadresser som innehåller söka information, såsom ursprung och destination adresser du skickat till Google Maps. Du kan också "överföra" en plats i sin "nuvarande" via e-post URI, eller genom att använda ett program för att smidigt dela den över WiFi eller Bluetooth med en "skicka till mobil"-knapp - vilket är sannolikt vad Deep Shot gör här ändå, bara med ett extra steg kastas in i mixen. Care att besöka ett land där du kan bada med Loch Ness-odjuret och rida en rosa enhörning? Chef förbi paus för Deep Shot's kommer ut videon, som nyfiket inte nämner de nödvändiga stationära datorer.

Fortsätt läsa Deep Shot överföringar öppna webbplatser från skrivbordet till mobilen, sans trolldom

Deep Shot överföringar öppna webbplatser från skrivbordet till mobilen, sans trolldom ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Jun 2011 00:03:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa MIT News | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar