torsdag 16 juni 2011

Yahoo App Sök, AppSpot vettigt av App Store och Android Market

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/16/yahoo-app-search-appspot-make-sense-of-app-store-and-android-ma/:
Det är ett vanligt problem, verkligen. Du spricka öppna din app fristad val, snubblar runt en stund, och tillbaka ut i frustration - det är ännu en omgång av Arga fåglar istället för att leka med något nytt. Om Yahoo har sin väg, sa scenario kommer inte längre vara en del av din rutin, med bolagets App Sök trolldom som syftar till nix gissningar så ofta förknippas med att hitta den ökända nålen i höstacken. Det kommer att finnas tillgänglig på PC (och ett ögonblick, för iPhone och Android plattformar), och kommer att skilja sig från andra app söka alternativ genom att erbjuda en allt-i-ett ställe som kombinerar beskrivning, pris, övergripande stjärnor från användare, och skärmdumpar. Det kommer också att tjata dig dagliga, personliga rekommendationer av iPhone och Android-program som du bör överväga baserat på de program du har hämtat, men bara om du är in sånt. Chef på tidigare avbrottet för full spill, och gärna Ctrl + F för bra grejer.

Fortsätt läsa Yahoo App Search, AppSpot vettigt av App Store och Android Market

Yahoo App Sök, AppSpot vettigt av App Store och Android Market ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Jun 2011 02:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar