torsdag 16 juni 2011

Kinect för Windows SDK Beta rulla ut i morgon?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/15/kinect-for-windows-sdk-beta-to-roll-out-tomorrow/:
Microsoft har pratat med sitt kommande Kinect för Windows SDK för ganska länge nu, och det verkar som utvecklare kan snart äntligen kunna lägga vantarna på den. Enligt WinRumors kommer Microsoft lansera betaversionen av SDK under en speciell händelse på Kanal 9 kl 09:30 Pacific tid (12:30 Eastern) i morgon - något som nu har varit backas upp något av Kanal 9 hemsidan själv , vilket helt enkelt är lovande en "särskild Kinect fokuserade händelse i morgon." WinRumors är också rapporterar att Microsofts VD Spanien sade under ett framträdande på en konferens i dag att beta SDK skulle vara tillgängligt "den här veckan." Så, visst verkar det som saker och ting i kö för en release - det är bara synd att "Kinect ansökningar" inte har samma klang som Kinect hackar .

Kinect för Windows SDK Beta rulla ut i morgon? ursprungligen visades på Engadget , ons, 15 Jun 2011 22:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WinRumors , Kanal 9 | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar