torsdag 16 juni 2011

Google hjälper dig att hantera din identitet online, motiverar dessa fåfänga Alerts

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/16/google-helps-you-manage-your-online-identity-justify-those-vani/:
Du vet att Google Alert du ställa in att pinga dig varje gång någon nämner ditt namn på internet? Oroa dig inte, det var inte självcentrerad eller något, du var bara skyddar din identitet. Google idag är att uppmuntra tillväxten av fåfänga Varningar med sin "Me på webben"-funktionen, att ett nytt segment av Google Dashboard dedikerade hantera din online-identitet och ta reda på vad folk säger om dig på den globala badrummet vägg som är World Wide webben. Funktionen gör det enkelt att sätta upp varningar med din personliga information och innehåller länkar till verktyg för identitetshantering och innehåll tas bort, eftersom de sju miljarder andra människor på denna planet inte behöver veta exakt vad som hände på kontoret sista julfest.

Google hjälper dig att hantera din identitet online, motiverar dessa fåfänga Registreringar ursprungligen visades på Engadget tor, 16 Jun 2011 12:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Google | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar